Nieuwsbrief
Aanmelden
Aanbieding
Producten
 € 279,99
€ 269,99
Prijs per
Aantal: Bestellen
Traxxas Big Foot No. 1 the original Monster Truck RTR 36034-1


De Big Foot van Traxxas wordt geleverd met de 12T Titan Motor.
Deze motor is buitengewoon sterk en zorgt ervoor dat je met deze auto al gauw een snelheid kunt behalen van ongeveer 50 kilometer per uur. De waterdichte regelaar, stuurservo en behuizing voor de ontvanger zorgen ervoor dat je met deze auto ook op nat terrein kunt rijden. Of in de sneeuw. De robuuste slipkoppeling is makkelijk in te stellen en kan voorkomen dat je schade oploopt in de aandrijflijn mocht je eens wat stoms doen of gewoon erg wild rijden. De eindoverbrenging naar de wielen is zeer robuust en kan tegen een stootje.
Alle componenten zijn netjes en overzichtelijk op en in het chassis geplaatst hetgeen het ondehoud vergemakkelijkt. De lange veerweg en oliegevulde schokdempers geven deze auto ongekende wegligging in het ruwe terrein en absorberen de sprongen die je met deze wagen kunt maken zeer goed.
Met de 7 cel accu van 3000 mAh kun je al gauw een 15 tot 25 minuten rijden. Deze rijtijd is natuurlijk afhankelijk van je rijstijl en ondergrond. Geen storring meer door ander RC-coureurs. Met de 2,4 GHz TQi technologie heb je je eigen kanaal en kun je onbekommerd overal rijden. Ook op plaatsen waar andere RC gebruikers actief zijn.

Opties:

1 Werkdag indien voor 15:00 uur besteld.

1 Werkdag indien voor 15:00 uur besteld

Voorraad

€ 279,99
€ 269,99
Prijs per
Aantal: Bestellen
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.