Nieuwsbrief
Aanmelden
Aanbieding
Helpende Hand met Loep 00914

Helpende-Hand-met-Loep-00914

€ 7,95   € 6,45
Producten
€ 239,99
Prijs per
Traxxas Big Foot 1/10 XL-5 2WD Monster Truck 36084-1


De Big Foot van Traxxas wordt geleverd met de 12T Titan Motor.
Deze motor is buitengewoon sterk en zorgt ervoor dat je met deze auto al gauw een snelheid kunt behalen van ongeveer 50 kilometer per uur. De waterdichte regelaar, stuurservo en behuizing voor de ontvanger zorgen ervoor dat je met deze auto ook op nat terrein kunt rijden. Of in de sneeuw. De robuuste slipkoppeling is makkelijk in te stellen en kan voorkomen dat je schade oploopt in de aandrijflijn mocht je eens wat stoms doen of gewoon erg wild rijden. De eindoverbrenging naar de wielen is zeer robuust en kan tegen een stootje.
Alle componenten zijn netjes en overzichtelijk op en in het chassis geplaatst hetgeen het ondehoud vergemakkelijkt. De lange veerweg en oliegevulde schokdempers geven deze auto ongekende wegligging in het ruwe terrein en absorberen de sprongen die je met deze wagen kunt maken zeer goed.
Met de 7 cel accu van 3000 mAh kun je al gauw een 15 tot 25 minuten rijden. Deze rijtijd is natuurlijk afhankelijk van je rijstijl en ondergrond. Geen storring meer door ander RC-coureurs. Met de 2,4 GHz TQi technologie heb je je eigen kanaal en kun je onbekommerd overal rijden. Ook op plaatsen waar andere RC gebruikers actief zijn.

Opties:

Voorraad

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

€ 239,99
Prijs per
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.